PREDNOSTI SUPER-a

SUPER je najbolji informacijski sustav na svjetskom tržištu - ovo je tvrdnja koja se može konkretno obrazložiti, nije marketinška floskula.

OPĆE PREDNOSTI

SVEOBUHVATNOST - nema drugog sustava koji integralno obuhvaća sve relevantne poslovne funkcije,  te još i inteligentni financijski sustav, optimizaciju proizvodnog programa, mrežno planiranje, grupnu tehnologiju, analizu dinamičkih osobina organizacije, itd. Takođe, tzv. Data Mining, Data Warehousing, Customer Relations Management, Supply Chain Management  i sl. u SUPER-u već postoje, nepotrebni su kao posebni softwarski paketi, koji zapravo (kasno i na pogrešan način) popravljaju nedostatke tržno vodećih rješenja.

INTEGRALNOST - SUPER je istinski jedinstven sustav, a ne skup parcijalnih rješenja, u kojima transferom podataka izmedju dijelova sustava pokušava se postići integralnost.

UPRAVLJAČKI ORIJENTIRAN - namjenjen je upravljačkim kadrovima i vlasnicima, a ne samo administraciji. Također, obavlja automatsku regulaciju tokova materijala i rada, odn. narudžbi i radnih naloga, stanja zaliha u prodavnicama, plaćanja itd. Dakle, ne samo podržava, nego i obavlja važne upravljačke funkcije na operativnom nivou.

PERFORMANSE - troši izuzetno malo računalskih i komunikacijskih resursa, baza podataka i programi su rezidentni u c. memoriji, te radi desetinama puta efikasnije.

LAKOĆA KORIŠTENJA - obuka za bilo koju poslovnu funkciju traje svega jedan dan, a sve operacije su maksimalno automatizirane.

UKUPNI TROŠKOVI - po radnoj stanici, odnosno obrađenoj transakciji, desetinama puta su niži od uporedivih svjetski etabliranih rješenja.

POSEBNE PREDNOSTI

koncepcijske:

tehnološke: Zbog svega toga, tvrdimo, SUPER nadmašuje sve druge sustave na svjetskom tržištu.